Gemeente
Amsterdam

De Stem van Centrum

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Schone gezondere lucht gewenst

Door Jan van Slobbe
11 augustus 2018

Vaak worden in onze buurt goederen afgeleverd. Ik pleit er voor dat zij zo snel mogelijk op elektrische aandrijving overstappen.

Vaak komen er vrachtwagens of bestelbusjes in onze buurt om goederen af te leveren. De lucht is erg vuil hierdoor. Ik pleit er voor dat zij zo snel mogelijk op elektrische aandrijving over stappen. De gemeente kan hun hiertoe stimuleren.
Het valt op dat sommige bedrijven al bezorgen per fiets. of al elektrisch vervoer gebruiken Stimuleer schoner vervoer door schoon minder te belasten en extra voordelen te geven zoals met parkeren en vuil extra te belasten. Ook elektrisch vervoer is niet belastend voor de inwoners. De stadsdeelcommissie kan maatregelen nemen om ons als bewoners beter te beschermen. Ook de gemeentelijke diensten dienen daartoe over  te gaan. De vuilniswagens dienen gemoderniseerd te worden en kleiner te zijn. Dit is ook makkelijker om in de kleine straatjes te rijden.
“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Jan van Slobbe | 12 augustus 2018 14:49

Ik ruik elke dag de uitlaatgassen op straat en zelfs in mijn huis in het centrum. De gemeente doet niets. Waarom doen andere steden wel iets? Wij hebben toch een groene partij aan de macht.

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.