Gemeente
Amsterdam

De Stem van Centrum

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Canal Parade verplaatsen

Door Paul Treanor
22 juli 2017

Spreiding serieus nemen, en grote evenementen verplaatsen.

De jaarlijkse Canal Parade, hoogtepunt van Amsterdam Gay Pride, is een commercieel evenement, en kan dus geen aanspraak maken op een specifieke locatie. Vanwege de overlast en drukte, is het redelijk om een spreidingsbeleid toe te passen. Geschikte alternatieve locaties rond Amsterdam zijn de noordelijke IJ-oevers / NDSM, de Zaan tussen Zaandam en Zaanse Schans, Amsterdam-Zuid (Amstelkanal), de Sloterplas, en de Amstel tot aan Ouderkerk. Geschikte locaties buiten Amsterdam zijn Leiden, de Delftsche Vliet tussen Den Haag en Delft, de oude havens en Nieuwe Maas in Rotterdam, en de Maas in Maastricht.
“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Bernadette de Wit | 24 juli 2017 13:20

Homo's hebben zichzelf toch al afgeschaft (het gat nu Pride heten), dus geef maar aan de provincie.

Reageren
Mariëtta de Wit | 28 juli 2017 12:10

Ach, gewoon de hele homoparade afschaffen. Nu weten we het wel dat er homo's zijn. Het moet een keertje klaar zijn met dat exhibitionisme.

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Dean Braacx | 29 augustus 2017 00:07

Beste mevrouw de Wit, graag nodig ik u uit om eens een keer met mij en mijn vriend mee te lopen over straat als wij hand en hand lopen. Kijken of u na zo een 30 min nog steeds hetzelfde standpunt inneemt.
Wij hebben de Pride (helaas) nog echt heel hard nodig! Liefst vaker en nog groter!

Reageren
Steve Goudkuil | 29 augustus 2017 00:12

Beide dames de Wit (familie?), wat een ongelofelijk onwetende en achtergestelde opmerkingen. Welk exhibitionisme?! Die ene boot met in leer geklede mannen? Laat lekker! Leef en laten leven, zeker in ons Amsterdam. Waar heeft u dan last van? Kijkt u toch niet of gaat u die dag iets anders leuks doen! Het is helaas nog heel hard nodig en daarnaast één van de mooiste dagen per jaar in Amsterdam waar alle vormen van liefde geuit mogen worden, prachtig!

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.